Leo village, Thanh Lam commune, Ba Thuoc district, Thanh Hoa, Vietnam, 440000
Hotline: (+84)904580039
Book Now

Superior with valley

Square: 35m2
Size bed: 1,8m*2m
Standar: 02 adults + 01 children under 6 years old.

Designed based on Thai stilt house architecture, improved with large glass doors, corridors along the floor and balcony in front of the house, all rooms at Pu Luong Jungle Lodge are cool, windy, and optimize the view, to stand anywhere, you can also watch the valley of terraced fields, watch the clouds play over the mountains and enjoy the sunrise dyeing the horizon red... Equipped with 01 large bed and 01 single bed, Deluxe Triple room is an appropriate choice if you are traveling with 3 adults, can include 01 baby under 5 years old. The room is equipped with the maximum equipment and facilities to ensure you moments of complete relaxation.

Với những lữ khách biết tận hưởng niềm vui của sự tĩnh lặng, phòng Superior view nhỏ nhắn với view nhìn thẳng ra thung lũng Pù-Luông tĩnh mịch, thật chẳng khác nào thiên đường. Một chốn thích hợp để lữ khách cuộn mình trong chăn nằm đọc sách, thi thoảng hướng nhìn ra xa để thư giãn đôi mắt, rồi lại trở về những dòng suy tưởng mà không ai làm phiền.

Bởi tại Pù-Luông, dân tộc Thái là một trong những dân tộc chính nên toàn bộ kiến trúc của Puluong Luna Resort là sự kết hợp giữa phong cách của hai nền văn hoá lúa nước Thái Lan & Việt Nam. Superior Room được truyền cảm hứng và dựng lên từ nhà sàn cổ của người Thái nên mang đậm những đặc trưng của lối kiến trúc đó như trần thấp, mái dốc, ban công hẹp, thậm chí là cả các "vì kèo" trong nhà cũng được giữ nguyên bản.

Ngồi ở ban công trên chiếc ghế Thái, nhâm nhi cốc trà nóng, bên cạnh là cánh đồng lúa trải rộng, rỉ rả tâm sự chuyện đời, chuyện người thì tưởng như câu chuyện chẳng bao giờ có thể chấm dứt.

Category:

 *View of garden and terraced fields.                                                

-Private toilets / Bathroom

-Large and confortable beds

-Bath linen, complimentary toiletries

-A.C.

-Table and chairs

-Slippers

-Free/Unlimited access to WIFI

-Free/unlimited acess to the pool

-Tea & coffee facilities, water during your vacation.