Leo village, Thanh Lam commune, Ba Thuoc district, Thanh Hoa, Vietnam, 440000
Hotline: (+84)904580039
Book Now

Junior Suite with valley

Square: 35m2
Size bed: 1,8m*2m (01 DBL) and 1,2m*2m ( 02 SGL)
Standar: 02 adults + 01 children under 6 years old.

 

Designed based on Thai stilt house architecture, improved with large glass doors, corridors along the floor and balcony in front of the house, all rooms at Pu Luong Jungle Lodge are cool, windy, and optimize the view, to stand anywhere, you can also watch the valley of terraced fields, watch the clouds play over the mountains and enjoy the sunrise dyeing the horizon red...Equipped with 01 large bed and 02 single beds, Deluxe Family room is an appropriate choice if you are traveling with 4 adults, can include 02 children under 5 years old. The room is equipped with the maximum equipment and facilities to ensure you moments of complete relaxation.

Là phòng rộng nhất, Junior Suite hẳn nhiên cũng có ban cộng dài rộng và thoáng nhất, phù hợp cho gia đình cùng ngồi yên đọc sách hoặc chuyện trò, thưởng trà cùng nhau.

Không những thế, trong 05 phòng Junior Suite, Puluong Luna Resort đặc biệt dành ra một phòng có bồn tắm nước lá. Chiều mơ màng trong bồn nước lá ấm áp toả hơi sương, miên man nghĩ về những điều đã qua, có người lữ khách nào mà không yêu khoảnh khắc tĩnh lặng nên thơ này chứ.

Với 2 mặt tường kính trong suốt view rộng, toàn cảnh thung lũng Pù-Luông nằm trọn trong tầm mắt lữ khách, đảm bảo mọi khoảnh khắc trong ngày đều được ghi lại, để những ký ức tại Puluong Luna Resort luôn nằm lại trong trái tim.

Category:

*View of garden and terraced fields.                                                

-Private toilets / Bathroom

-Large and confortable beds

-Bath linen, complimentary toiletries

-A.C.

-Table and chairs

-Slippers

-Free/Unlimited access to WIFI

-Free/unlimited acess to the pool

-Tea & coffee facilities, water during your vacation.